KINDERPRETPARK TIJDENS CORONA 

Inmiddels mag het KinderPretpark weer open, maar dit zal onder aangepaste omstandigheden zijn. Het park is ruimer opgezet qua tafels en kan minder bezoekers ontvangen, ook niet alle springkussens zijn aanwezig. Bekijk hier de foto's van de kussens die wel aanwezig zijn. 

 

U vraagt zich misschien af: Wat krijg ik voor een dagje spelen in het kinderpretpark? Het KinderPretpark in de VanzantenHal is namelijk geen permanente speelhal. De locatie wordt elke schoolvakantie ingericht door het KinderPretpark met opblaasattracties. Om niet voor verrassingen te komen staan adviseren wij u elke editie goed de informatie op de website door te nemen.

OPBLAASATTRACTIES (BASISOPSTELLING)

Wanneer u het KinderPretpark in de VanzantenHal bezoekt, krijgt u een basisopstelling van diverse grote en kleine opblaasattracties. Deze attracties kunnen we onderverdelen in categorieën zoals springkussens, klimwanden, hindernisbanen, stormbanen, multi-play attracties, glijbanen, ballenbakken en enkele wipe-out onderdelen zoals een basejump en ball jump. Deze basisopstelling telt ongeveer 30 verschillende opblaasattracties.

EXTRA ATTRACTIES

Naast de gebruikelijke opblaasattracties zijn er wat extra onderdelen (niet opblaasbare attracties) die per editie aanwezig kunnen zijn. Deze attracties behoren niet tot de basisopstelling van het KinderPretpark. De extra onderdelen zijn: skelters, traptrekkers, voetbalveld, voetbal shoot-out, basketbalring, trampolines & videovoorstellingen.

Elke editie wordt zorgvuldig gekeken naar het verwachte aantal bezoekers. In de meeste gevallen zullen sommige extra attracties met rustige dagen niet geopend zijn. Tijdens rustige dagen is de bezettingsgraad van de opzichters verlaagd. Hierdoor zal bijvoorbeeld de skelterbaan niet worden geopend. Deze attractie vergt namelijk een vaste opzichter, die de veiligheid van uw kind(eren) waarborgt en het rouleren op een eerlijke manier laat verlopen.