KINDERPRETPARK & COVID-19

Vanwege de nieuwe maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, is het onzeker wanneer ons KinderPretpark weer geopend kan worden. Via de openingstijdenpagina en Facebookpagina houden wij u op de hoogte. 

SPELEN EN BELEVEN

Uit je dak op het grote 'KinderPretpark' in Nieuw Vennep! Bijna elke editie worden er 40+ opblaasattracties opgesteld. Rennen en klimmen, klauteren of glijden, voetballen of trampoline springen, of gewoon op een vette hindernisbaan spelen; het is er allemaal!
Let wel; de opstelling van het park kan elke editie anders zijn. Er is een basis opstelling van 20 opblaasattracties, en afhankelijk van de drukte per evenement bepalen we of er extra speelactiviteiten geplaatst worden voor dezelfde entreeprijs. (de skelters zijn niet elke editie aanwezig.)

ADVIESLEEFTIJD

De adviesleeftijd is van 2 t/m 11 jaar. Uiteraard zijn kinderen buiten deze leeftijdsgrens ook welkom, maar let wel; kinderen vanaf 12 jaar zullen sneller verveeld zijn met de speeltoestellen.

LOCATIE

Het KinderPretpark is een concept dat wordt gehouden alleen in de schoolvakanties in de VanzantenHal te nieuw vennep. Het is geen permanente speelhal.

VANZANTENHAL
IJweg 1415
2152 NB Nieuw Vennep

Tip: Stel navigatie in op IJweg 1415, of zoek in google maps naar "vanzantenhal".