CoronaCheck app QR-CODE VIA coronacheck APP

Voordat u tickets reserveert, willen wij u er op wijzen dat het KidsPark met de huidige coronamaatregels genoodzaakt is om bij de entree de CoranaCheck uit te voeren. Iedereen vanaf 13 jaar en ouder dient bij entree een QR code met vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatieve test te laten zien. Zonder QR code of geldige QR code kunt onze locatie niet betreden. Indien dit van toepassing is, ontvangt u geen restitutie van uw tickets. 

Meer informatie over de CoronaCheck App.


ENTREETARIEVEN

Voorverkoop en deurverkoop


KIND

KIND GROEP

TIENER

VOLWASSEN
1-13 jaar

1-13 jaar

14-17 jaar

vanaf 18 jaar


Vanaf
1 t/m 9
kinderen

ONLINE
VOOR
VERKOOP

€ 8,50

per kind


AAN DE DEUR

€ 10,00

Let op!
Deurprijs = Meerprijs
en
Vol = Vol


Vanaf
10 t/m 25
kinderen

ONLINE
VOOR
VERKOOP

€ 8,00

per kind


AAN DE DEUR

€ 9,00

Let op!
Deurprijs = Meerprijs
en
Vol = Vol


Vanaf
1 t/m 25
personen

ONLINE
VOOR
VERKOOP

€ 3,00

per tiener


 AAN DE DEUR

€ 3,00

Let op!
Deurprijs = Meerprijs
en
Vol = Vol


Vanaf
1 t/m 9
personen

ONLINE
VOOR
VERKOOP

€ 3,00

per volwassenen


AAN DE DEUR

€ 3,00

Let op!

Deurprijs = Meerprijs
en
Vol = Vol

       

De bovengenoemde prijzen zijn inclusief service- & betalingskosten.


VOORVERKOOP VS. DEURVERKOOP

Verschil tussen voorverkoop en deurverkoop.

Het totaal aantal toegestane bezoekers per dag is onderverdeeld in: 75% online voorverkoop en 25% deurverkoop. Wanneer er geen tickets meer beschikbaar zijn in de voorverkoop, betekent het niet dat deze dag uitverkocht is. Aan de deur zijn dan nog tickets te koop. Wees er dus op tijd bij, want wanneer deze ook uitverkocht zijn, moeten er eerst bezoekers uit voordat er weer nieuwe bezoekers naar binnen mogen. 

Let wel op! Deurprijs is meerprijs

Verplicht een volwassenen

Toegang en verblijf in het KidsPark is verplicht onder begeleiding van een volwassenen (18+). Bij de online verkoop dient u te alle tijden een volwassenen bij u bestelling toe te voegen om u bestelling te kunnen afronden.

Wanneer u tickets online heeft besteld en later besluit uw gezelschap uit te breiden. Bent u niet verplicht nogmaals online een bestelling te doen waarbij u wederom een (verplichte) volwassenen ticket moet aanschaffen, wij adviseren dan extra tickets aan de deur bij te kopen.

Sluiting van voorverkoop

De sluiting van de voorverkoop is per dag om 09:00 uur ongeacht of de voorverkoop wel of niet uitverkocht is. Is de voorverkoop niet uitverkocht, maar wel gesloten na 09:00 uur dan zijn er meer tickets beschikbaar aan de deur. KINDERDAGVERBLIJVEN EN
BUITENSCHOOLSE OPVANG
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Wanneer u met een grote groep wilt komen en zeker wilt zijn van u reservering, neem dan contact op via ons contactformulier. Naar aanleiding van de aanvraag kunnen wij kijken of er op de gewenste dag ruimte beschikbaar is voor uw groep. Voor groepen hebben wij diverse kortingspakketten op de entree.

groepkinderen